Ja es coneixen les seus de les Fases Finals dels Campionats de Catalunya de menors

Entrem en la recta final dels Campionats de Catalunya de menors a les seves primeres categories i ja es coneixen les seus de les Fases Finals d’aquests. La Federació Catalana de Voleibol va desvelar ahir mateix el nom dels equips que s’encarregaran d’organitzar les primeres fases finals que començaran a disputar-se ja la setmana vinent amb la primera d’elles, la del Campionat de Catalunya juvenil masculí.

En categoria juvenil, el CV AA Llars Mundet serà l’organitzador del Play-off del Campionat de Catalunya juvenil masculí que posa en joc la segona de les places per a clubs catalanes reservades a disputar el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Badajoz. A categoria femenina el CVB Barça i les instal·lacions d’INEFC seran les encarregades per segon any consecutiu d’acollir la fase final en aquesta competició els propers 5 i 6 d’abril. El Play-off que donarà el premi de disputar el Campionat d’Espanya serà amb la participació de 8 equips, disputant-lo els cinc equips restants de la Fase Campionat de la 1a Divisió juvenil femenina i els tres primers classificats de la primera volta en la Fase Permanència que finalitza aquest cap de setmana, premiant així l’evolució individual d’aquests equips en les seves respectives competicions.

Roquetes tornarà a organitzar una fase final després de la brillant Fase Final juvenil masculina que va oferir-nos la temporada passada. El CV Roquetes serà l’encarregat d’organitzat el Play-off cadet masculí el cap de setmana del 10 i 11 de maig, en una fase final amb la participació de 6 equips, els classificats des de la segona fins la setena posició. Per la seva banda, i el mateix cap de setmana, el Vòlei Sant Esteve serà dos anys després de nou seu del Play-off cadet femení, fase final que disputaran 8 equips, del segon al sisè classificat de la Fase Campionat i els tres primers de la Fase Permanència del Campionat de Catalunya de 1a Divisió cadet femenina que finalitza aquest cap de setmana, i que determinarà el nom d’aquests tres equips que competiran per la plaça en joc al Campionat d’Espanya d’Almendralejo.

Pel que fa a la categoria infantil, el Play-off en categoria femenina es disputarà a terres lleidatanes. El CECELL Lleida serà l’encarregat el cap de setmana del 12 i 13 d’abril d’organitzar l’espectacular fase final, que a l’igual que la juvenil i la cadet, la disputaran vuit equips en el mateix format de competició. Pel que fa a la categoria masculina per primera vegada a la seva història el CV Arenys organitzarà amb la màxima il·lusió unes fases finals, rebent als sis equips que disputaran el Play-off.

Per últim, les dues fases finals de Lliga Filials es duran a terme a les instal·lacions d’INEFC amb el CVB Barça com club organitzador i com a màxima favorit a assolir el títol de campió tant en categoria juvenil com cadet en la primera edició d’aquesta competició.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top