Ja es coneixen els primers guanyadors de l’any a la Lliga d’Hivern

El 2024 comença amb força pels amants del vòlei platja que continuen fidels a la Lliga d’Hivern. Aquest passat cap de setmana s’ha disputat al CEM Tennis Vall d’Hebron la tercera prova de la competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol, concretament en les categories mixta i de menors. L’esdeveniment, que marca l’equador del certamen, ha coronat a sis parelles diferents, les quals han volgut començar l’any deixant clar als seus rivals les ganes que tenen de continuar vencent.

En categoria mixta or, la parella formada per Lucía Lobo i Davide Zerillo, primers campions de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 mixt, van superar a Francesca Lucia Priore i Simone Martinelli per 21-10, agafant així el relleu de Bárbara Anento i Florian Eickhold, qui havien guanyat en les dues primeres jornades. D’altra banda, la categoria de plata també va donar a conèixer als seus guanyadors, que en aquesta ocasió va caure del costat de la parella formada per Katerine Denoncourt i Oscar Méndez.

La secció de menors, en l’apartat masculí, va ser dominada en la seva totalitat per l’AVA Vòlei Platja, qui va comptar amb esportistes del seu club en les categories possibles. En el nivell Sots-15, la parella formada per Martí Galceran i Cristian Sánchez van aconseguir la victòria; mentre que, en la categoria Sots-17/19, Noah Maseras i Aleix Suárez van superar a tots els seus rivals, com ja fessin el passat desembre.

Noa Roca i Carla Atienza, del Beach Volley Garraf, van sortir campiones de la categoria Sots-15 femenina, després de superar a la gran final a la parella formada per Núria Coll i Inés Ríos, del CV AVAP. Per la seva banda, Martina Fincias i Laia Brugarolas, del CV Premià de Dalt, campiones també en la primera prova de la categoria Sots-17/19, van superar a la final a Danielle Boada i Emma Torres, del Club Natació Sabadell.

La següent prova de la lliga d’hivern en categoria mixta i de menors tindrà lloc el dissabte 17 de febrer, una setmana després de la celebració de la prova sènior. Amb la celebració del quart esdeveniment el mes vinent, només quedaran dues proves, la de finals de març i la d’abril, que donarà per tancada una nova edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja.