Inscripcions obertes per l´Operació Alçada 2020

Tot i la situació d’excepcionalitat causada per la pandèmia de la COVID-19, la Federació Catalana de Voleibol engega una nova edició de l’Operació Alçada. En aquest sentit, es busquen esportistes nascuts entre 2004 i 2006 per incorporar-los al seu programa d’Alt Rendiment oferint-los una beca a temps complert per entrenar, competir i estudiar. No és necessari saber jugar a voleibol, només estar en perfecte estat de salut i haver practicat esport amb anterioritat.

Per poder participar en aquest procés és necessari omplir i enviar el formulari d’inscripció amb les dades personals  i les antropomètriques. Per a poder obtenir aquetes dades, es poden consultar les directrius de recollida de dades antropomètriques en el següent enllaç de Youtube.

Un cop rebuts els formularis, que es poden enviar com a màxim fins al 14 de maig, i tenint en compte les mesures de seguretat sanitàries adoptades per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEiAF) i la Federació Catalana de Voleibol (FCVb), s’intentaran recollir més dades de manera presencial, sempre que sigui possible. En tot cas, i donada l’excepcionalitat de la situació actual, els responsables del programa de tecnificació GET Blume, masculí i femení, es posaran en contacte amb les persones interessades informant dels passos a seguir per avançar en aquest procés de selecció.

Els formularis s’han d’enviar, amb data límit 14 de maig, a area-tecnica@fcvolei.cat

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top