INEF acull la festa del vòlei juvenil amb les Fases Finals de Primera i Lliga Filials

Les instal·lacions d’INEF de Barcelona seran testimoni aquest cap de setmana, i en especial demà dissabte, de la que podríem catalogar com la festa del vòlei juvenil, amb la celebració de la Fase Final juvenil de Lliga Filials i del Play-off juvenil de Primera Divisió.

Des de les 9.00 hores l’activitat serà frenètica a les dues pistes d’INEFC donant inici el matí amb la disputa de les dues semifinals de la Lliga Filials que disputaran CVB Barça Blau-Sant Cugat Vermell i CVB Barça Grana-CV Esplugues ‘B’, amb els dos equips blaugrana com a priori favorits per arribar a la final d’aquesta primera edició de la Lliga Filials després de veure l’evolució al llarg de la temporada de la competició, on tots dos equips han copat les dues primeres posicions, amb l’equip del CV Esplugues en aquesta segona fase finalitzant per davant de l’equip Grana blaugrana, fent d’aquesta semifinal la més oberta a priori de les dues.

Els vencedors de les semifinals s’enfrontaran en la final de la Lliga Filials al migdia, en un partit programat per a les 12:45 hores.

Apassionant play-off a 8 equips a Primera Divisió

La Primera Divisió juvenil femenina viurà aquest cap de setmana la primera de les fases finals a 8 equips que hi hauran aquesta campanya a les primeres divisions de les categories de menors femenines. En un nou i espectacular play-off els cinc equips de la Fase Campionat, excepte el CV Sant Cugat, ja campió de Catalunya, premiant la seva regularitat al llarg de tota la temporada, més els tres primers equips de la primera volta en la Fase Permanència, buscaran la plaça en joc per al Campionat d’Espanya del 30 d’abril al 4 de maig a Astúries.

El Play-off juvenil femení arrencarà a les 10:45 hores amb els enfrontaments de Vuitens de Final Vòlei Sant Esteve-CV Granollers, i CN Sabadell-Vòlei Vilassar. Els vencedors d’aquests dos partits es veuran les cares a partir de les 17:45 als Quarts de Final a Serveto CECELL Lleida i CV Vall d’Hebron per dirimir els dos equips que classificaran a les semifinals de diumenge al matí.

A les semifinals esperen CVB Barça i CV Esplugues, uns partits que es disputaran a les 11:30 hores i que donaran accés a la final de la tarda, a partir de les 17:00 hores i que donarà la classificació pel Campionat d’Espanya al vencedor de la final.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top