Homenatge a Àngel Biosca al Col·legi Claver

L’Escola Claver – Raimat de Lleida ha inaugurat una exposició dedicada a Àngel Biosca en homenatge a la seva gran tasca i contribució al voleibol del Claver i Lleidatà durant la seva etapa com a jugador i com entrenador.

L’Àngel va ser tot un referent a l’escola Claver i a les terres de Lleida pels valor que transmetia en la difusió de l’esport i concretament del voleibol, un esport pel que sentia una passió que ha perdurat fins avui al centre escolar. A l’acte dinauguració de l’exposició, que va ser molt emotiu, hi van assistir el director del centre, Javier Puyol, la sema mare i la seva germana, i un dels últims alumnes que va entrenar, Kike Jiménez. A més, van assistir-hi totes les jugadores del voleibol Claver i professors de totes les etapes, així com els educadors de l’escola.

En l’organització d’aquesta exposició, on es podrà veure la recopilació de material sobre voleibol que havia reunit l’Àngel Biosca, s’ha comptat amb la col·laboració del Balàfia Vòlei Lleida. Aquest acte de reconeixement es suma al ja habitual torneig de Nadal que organitza el Balàfia Vòlei en honor a Biosca.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top