Gran inici de la Fase d’Ascens a Superlliga-1 femenina de CV Vall d’Hebron i CV Sant Cugat

La setmana passada donava inici la Fase d’Ascens de Superlliga-2 femenina per als dos conjunts catalans que competeixen aquesta temporada en aquesta categoria: CV Vall d’Hebron i CV Sant Cugat. Tots dos han tingut un inici de competició immillorable, amb dos victòries per a cadascun en les dues primeres jornades disputades.

En aquesta Fase d’Ascens els vuit equips classificats arrosseguen els punts sumats amb els altres classificats del seu grup en la primera fase de competició, començant aquesta fase el CV Vall d’Hebron com a líder amb 22 punts, mentre que les vallesanes arrancaven en la cinquena plaça amb 7 punts. En la primera jornada de Fase d’Ascens tots dos equips van viatjar fins a Galícia per enfrontar-se als gallecs d’aquesta fase, Emevé Lugo i Fisiomás Zalaeta. El CV Vall d’Hebron va aprofitar el viatge per jugar contra els dos equips, derrotant dissabte al Zalaeta 1-3 i diumenge més còmodament a les de Lugo per 0-3, aferrant-se així encara més al liderat i descansant en aquest cap de setmana.

El CV Sant Cugat també va derrotar a domicili en la primera jornada a l’Emevé en Lugo, mentre que aquest passat dissabte sumava tres importants nous punts per escalar fins a la tercera plaça que dona accés directe a la Divisió d’Honor, derrotant en un partit molt complert a l’RGC Covadonga per 3-0.

Ara, tots dos conjunts catalans disputaran la tercera jornada de la Fase d’Ascens a domicili, viatjant les noies de Mariano Singer fins a Gijón per defensar el liderat davant l’RGC Covadonga, i el CV Sant Cugat enfrontant-se a terres extremenyes a l’Extremadura Arroyo, actual segon classificat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top