Gran inici de Fase d’Ascens a 1ª Nacional per CV Monjos i CV Tiana

El Pabellón Ciudad de Zaragoza acull des d’ahir la Fase d’Ascens a Primera Nacional Femenina amb la participació de dos representants catalans. Fins a Saragossa han viatjat per a disputar la Fase Final de Segona Divisió Nacional el campió de Catalunya, Club Vòlei Monjos, i el subcampió, CV Tiana.

Mentre que per a les primeres, amb experiència ja fa algunes temporades a Primera Nacional, es tracta d’una nova fase d’ascens per al conjunt barcelonès del CV Tiana es la seva primera participació en una Fase Final de competició estatal.

Fins a 9 equips hi participen des d’ahir a la tarda en una Fase Final amb rècord de participants en el Grup B de la categoria femenina. La competició es distribueix en dos grups, un de quatre equips i un altre de cinc, amb cadascun dels representants catalans en un grup diferent.

Els dos equips catalans han començat amb victòria la seva participació en aquesta fase d’ascens. Les primeres en debutar a fases van ser les jugadores del CV Tiana, les quals van vèncer 1-3 al campió valencià CV Quartà, mentre que aquest matí el CV Monjos ha superat de manera contundent 3-0 al CV Sòller. A les 11:30 el CV Tiana disputava el segon partit del Grup B contra les murcianes de l’Algar Surmenor, que van debutar ahir amb derrota 3-2 contra el CV Teruel. Ja per la tarda, i a la mateixa hora (19:30), tots dos conjunts disputaran el seu tercer partit, les jugadores dirigides per Jose Manuel De la Barrera contra el CV Bunyola, mentre que els campiones de Catalunya contra l’equip amfitrió del CV Aljaferia. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top