Gran èxit de participació en la primera trobada ‘Escola de Vòlei’ 2014

El Poliesportiu Municipal de l’Ametlla del Vallès va ser seu diumenge de la primera de les trobades de promoció ‘Escola de Vòlei’  que organitza la Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del CE Eduvolei Ametlla el retorn a l’activitat va ser tot un èxit amb un total de 38 equips participants i més de 200 nens i nenes gaudint del voleibol.

La principal novetat d’enguany la trobem en la instauració de la nova modalitat per a mares i pares i simpatitzants, cobrint així la demanda existent per part dels propis clubs i simpatitzants d’incloure una categoria que acollís aquest col·lectiu i poder gaudir així d’un matí de voleibol. A L’Ametlla del Vallès aquest grup va comptar amb força presència dels dos clubs d’aquella localitat, CE Eduvolei CV L’Ametlla del Vallès, als que es van sumar conforme avançava la jornada altres pares i mares d’altres entitats participants en aquesta primera trobada de la temporada.

Al final de la trobada el Departament de Promoció de la FCVb va lliurar uns diplomes acreditatius als participants, juntament amb un petit obsequi per part de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, representat en la clausura pel seu alcalde, Andreu González, i la regidora d’Esports del mateix Ajuntament, Roser Ametller.

La propera trobada ‘Escola de Vòlei’ es durà a terme el proper dissabte 22 de febrer al Poliesportiu Les Comes d’Igualada, amb la col·laboració de l’Igualada Vòlei Club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top