GET Blume Voleibol s’endu el duel directe davant l’AE Sàndor per proclamar-se campió 1ª Catalana

El Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina posava aquest passat cap de setmana el cartell de vacances fins la temporada vinent amb la disputa de la última jornada del campionat de lliga de la categoria reina del voleibol català. Una darrera jornada en la que s’havia de decidir encara qui conquistava el campionat de Catalunya 2015/16 a Primera Catalana.

Al Poliesportiu Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat s’enfrontaven l’AE Sàndor i GET Blume Voleibol amb el títol de campió de Catalunya en joc que va acabar sent dels joves jugadors que formen part del programa d’alt rendiment de la Federació Catalana de Voleibol. Els nois d’Alberto Toribio i Idaira Vega van derrotar 0-3 als homes dirigits per l’argentí Mariano Singer, conquistant d’aquesta forma el campionat de lliga.

En el Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculí més igualat de les últimes temporades s’ha acabat imposant el jove conjunt de formació masculí de GET Blume Voleibol, sumant vint-i-una victòries com els seus dos immediats perseguidors, AE Sàndor i CV Barberà Comerç Urbà, per acabar fent-se amb la primera posició amb 64 punts pels 63 dels de Cornellà, i els 60 dels vallesans, d’una competició en la que AE Sàndor i AE Aula participaran en la Fase Final de Segona Divisió Nacional de la RFEVB organitzada pel club mallorquí del CV Son Ferrer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top