Font-Pérez i Belda-Solé, nous campions de Catalunya en categoria Sub’17 a Premià de Dalt

Les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt van acollir diumenge la gran final en categoria femenina del Campionat de Catalunya Sub’17, cloenda del Circuit Català en aquesta edició de 2016.

En categoria masculina no va celebrar-se la final, proclamant-se finalment campions de Catalunya els jugadors del CVP Arenys Joan Font-Xavier Pérez, líders del rànquing final de la categoria aquesta primavera després d’assolir la victòria a les proves celebrades a Montgat i Salou.

Les jugadores del CVP Arenys, Belén Belda i Claudia Solé van proclamar-se vencedores de la final i del circuit català després de derrotar en la final a Claudia Santana i Mariona Baró de l’AE Carles Vallbona Granollers. Amb la tercera victòria de Belda-Solé al Circuit Català Sub’17 femení, aquesta parella va fer-se també el triomf final, proclamant-se així campiones de Catalunya després de sumar 42 punts per la victòria, empatant en el rànquing final de la categoria amb les també jugadores del CVP Arenys, Irene Bará i Laura Buján, terceres a la prova final de Premià de Dalt.

Finalitza així un Campionat de Catalunya Sub’17 de Vòlei Platja en el que cal destacar la força presència de participants, en especial en categoria femenina, on fins a vint-i-tres parelles han participat en alguna de les quatre proves celebrades de circuit a Montgat, Salou, Lloret de Mar i Premià de Dalt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top