Finalitzada la primera fase de les lligues infantils femenines

Aquest passat cap de setmana s’han disputat  els últims partits de la primera fase de la majoria de competicions catalanes, que han decidit els equips que lluitaran per les places d’ascens i per proclamar-se campions de Catalunya de les diferents categories. A excepció de la competició de menors masculina, dels alevins i dels veterans, la resta d’equips han arribat a l’equador de la competició amb aquesta jornada. Avui, fem resum de com han finalitzat les categories infantils!

A la primera divisió infantil, formada per dos grups de 8 equips, els quatre millors classificats de cada grup passen a jugar la fase de campionat, i buscaran proclamar-se campions de Catalunya i les places per accedir al Campionat d’Espanya. Mentre que la resta d’equips disputaran la fase de permanència i lluitaran per mantenir la categoria. Així, del grup A, els quatre equips classificats són el DSV CV Sant Cugat, el CV Sant Quirze, el CV Esplugues i el CECELL Lleida. D’altra banda, al grup B s’han classificat el Barça CVB, el CV Vall d’Hebron, el Voleibol Sant Just i l’AEC Vallbona Granollers. Tots ells asseguren, a més, la permanència a primera divisió infantil femenina.

A la segona divisió infantil femenina, actualment amb 12 grups, els 2 millors equips de cada grup més els 8 millors tercers, un total de 32 equips, formaran els quatre grups d’ascens. La resta de tercers, quarts, cinquens i quatre millors sisens formaran la categoria. Mentre que la resta d’equips seran els de la categoria de bronze.

Del grup A, els tres primers classificats passaran a un dels grup d’ascens. Així el CV Monjos Pansalud ho farà al grup 1 juntament, el CV Martorell al grup 2 i l’Opticalia CV Vilanova A al grup 3. Del grup B, només els dos primers equips de la classificació han aconseguit passar a la fase d’ascens, així el CV Arenys Verd s’ha quedat fora en no ser un dels 8 millors tercers. Si que ho han fet el DSV CV Sant Cugat Vermell, que ho farà al grup 3 i l’AEE Escola Pia Granollers que ho farà a l’1. Més sort han tingut els tres caps de llista del grup C, l’EIC Sport Club, el CECELL Lleida B i el Gestoria Dalmau Balafia Volei, que passen a la fase d’ascens i, a més, els tres ho faran al grup 1.

Pel que fa al grup D, només el DSV CV Sant Cugat A, primer classificat, i l’AEE Escola Pia Granollers Blau estaran als grups d’ascens, i ho faran al 1 i al 3, respectivament. Dels vuit equips que han format el grup E, els tres primers lluitaran per accedir a la fase final. Aquests seran el Vòlei Sant Esteve, que ho farà al grup 2, el CV Esplugues les Moreres, al grup 1, i per últim el CV Molins Vermell que es classifica al grup d’ascens 3. Del grup F també han passat a la fase d’ascens els tres primers classificats, que són el DSV CV Sant Cugat Negre, que va al grup 4; el CV Vall d’Hebron Groc, que ho farà al grup 2; i el CV Barberà, que va al grup 1.

Tant al grup G com al grup H, els equips que han aconseguit disputar la segona fase al grup d’ascens són els tres millors classificats. Del grup G, el Club Vòlei La Palma i el CV Gavà Blanc ho faran al grup 2, mentre el DSV CV Sant Cugat T va al grup 4. Del grup H, el DSV CV Sant Cugat G, primer classificat, anirà al grup d’ascens 1; el CV Sant Quirze Verd, segon classificat, anirà al grup 3, i el AEE Jaume Callís, tercer, anirà al grup d’ascens 4. Només els dos primers del grup I passen a disputar la fase d’ascens. Aquests són a l’AEC Vallbona Granollers B i el Barça CVB Groc, que van al grup 4 i al grup 2 respectivament.

Per últim, els grups J, K i L. El tercer que s’ha quedat fora d’aquests grups és el CV Avap Girona Blau, que anirà a un dels grups de permanència. La resta, passen com a primers o segons de grup i com a un dels 8 millors tercers de la competició. Els classificats per l’ascens del grup J són el Barça CVB Taronja, el Barça CVB Vermell i el Voleibol Sant Just Groc. Aquests tres equips aniran als grups d’ascens 3, 4 i 2 respectivament. El grup K és el que només els dos millors classificats han aconseguit disputar la fase d’ascens a primera divisió infantil femenina. Així, el CH Bordils Blanc anirà al grup d’ascens 3 i el CV Lloret competirà al grup 4. Finalment, al grup L hi ha tres equips que s’han classificat. Aquests són el Vòlei Sant Fruitós, primer classificat, i el Club Voleibol Avinyó, tercer classificat, que aniran al grup d’ascens 4; i el Voleibol Sant Just Blau que anirà al grup d’ascens3.

Aquesta mateixa tarda es disputarà a la sala David Moner de la Federació Catalana de Voleibol, el sorteig de calendaris per aquestes segones fases, ja no només de categoria infantil, sinó de totes les categories que arriben aquesta jornada a l’equador de la seva lliga.  

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top