Ferrarini/Badosa i Ribera/Triguero, triomfadors de la prova Open de St. Vicenç Montalt

La platja de Sant Vicenç de Montalt va ser seu aquest diumenge de la primera prova Open del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2013. Després de la celebració dissabte passat de la primera prova homologada del Circuit Català d’enguany al CN Masnou, arribava la primera de les sis proves Open amb Felix Ferrarini/Lluis Badosa, en el quadre masculí, i Ester Ribera/Carolina Triguero, en el femení com a vencedors.

En el quadre masculí Felix Ferrarini i Lluis Badosa (AEC Vallbona Granollers) van derrotar en la final 21-14 a la parella FULL SIZE que formen Gerard Aguilà i Francesc Plaza. Més igualada va ser la lluita per la tercera plaça on els tarragonins Christian Vives (CV Salou) i Dídac Jiménez (SPSP) van estar molt a prop de pujar al podi i culminar així un gran torneig, on a quarts de final havien derrotat els actuals campions de Catalunya, Yanes-Rosell (CV Premià de Dalt) per un rotund 21-14. Finalment, en el tercer i quart lloc, Sergi Sánchez i Juan Antonio Porcel (AEC Vallbona Granollers) van resultar vencedors guanyant 21-19 el partit i pujant així al tercer esglaó del podi masculí de la primera prova Open del Circuit Català.

Per la seva banda, en el quadre femení domini com en la primera prova homologada del Campionat de Catalunya, de la parella del CN Masnou, Ester Ribera/Carolina Triguero. La parella catalana més en forma de l’actualitat, va vèncer en la final del torneig de Sant Vicenç de Montalt per un clar 21-11 a la parella del CV Esplugues Virgínia Carmona/Rebeca Fernández, sumant així la segona victòria en el Circuit de 2013. La tercera plaça va ser per Nerea Sánchez/Carlota Santamaría (CN Barcelona) qui van derrotar en el tercer i quart lloc per un igualat 21-19 a Jana Selent i Elisabeth Torok (CV Premià de Dalt), pujant així al podi a recollir les medalles, d’una entrega de premis que va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, Robert Subirón, del Vicepresident Primer de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos Pérez de la Fuente, així com de la vocal de la FCVb, Maite Meca.

Ara, el Circuit Català viurà la seva tercera prova puntuable aquest proper diumenge amb la prova homologada del Frankfurt Parera Beach Volley en la platja de El Masnou.