FC Barcelona, flamant campió de la Lliga Catalana de Superlliga masculina

El FC Barcelona va ratificar diumenge el seu bon moment de forma derrotant per segona setmana consecutiva al CV AA Llars Mundet en el partit de tornada de la Lliga Catalana de Superlliga masculina.

El conjunt dirigit per Sergi Bosch va superar 1-3 al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron al CV AA Llars Mundet, emportant-se d’aquesta forma el títol de campió després de la seva victòria també en l’anada disputada set dies abans al Parc Esportiu Llobregat on els blaugrana van derrotar 3-0 els barcelonins. El FC Barcelona va estar més inspirat que el conjunt local, i dirigits en pista per l’experimentat Jordi Gens van sumar el primer set per 18-25 que li donava el triomf en la competició. Lluny d’abaixar els braços, tots dos conjunts van competir la resta de partit, tenint la mirada posada ambdós conjunts en l’inici de competició a Superlliga-2 aquest proper cap de setmana.

A la finalització del partit, el capità del conjunt blaugrana, Jordi Marcé, va recollir la copa que acredita com a campions de la Lliga Catalana al FC Barcelona de mans de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top