Fase Final de Primera Divisió Sènior masculina a INEFC Lleida

El Club INEFC Lleida acull la Fase Final de Primera Divisió Sènior masculina que determinarà els equips que obtenen la plaça d’accés a la fase d’ascens a Primera Nacional. El play off es disputarà al llarg de dissabte al pavelló de l’INEFC Lleida, i hi participaran els quatre millors classificats el grup campionat de Primera Divisió Catalana.

La primera semifinal la disputaran el amfitrions de la fase, el club INEFC Lleida, i el CV Roquetes a les 13.30 hores. Els lleidatans són els primers classificats a la taula amb 34 punts i han guanyat11 dels 14 partits disputats. A més, s’enfrontaran amb el quart classificat del grup, el CV Roquetes que amb 23 punts, acumulen 7 victòries i 7 derrotes.

L’altra semifinal es disputarà a les 12:30 hores entre el Barça Voleibol B i l’AEE Institut Montserrat, que són el segon i el tercer classificat de la categoria, respectivament. Els blaugrana, amb 29 punts, han aconseguit guanyar 10 partits, i només han perdut quatre partits. L’equip barceloní de l’Insitut Montserrat suma 25 punts amb una victòria menys, viut, i una derrota més, 5.

Tots els equips buscaran una primera victòria a la gran final de la fase que garantirà la participació a la fase d’ascens a Primera Divisió Nacional masculina. Es desconeix encara la seu que organitzarà aquesta competició, però el més probable és que es celebri entre el 9 i el 12 de maig de 2019.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top