Fase Final de Primera Divisió Masculina a Torredembarra

Aquest diumenge es disputa a Torredembarra la fase final de Primera Divisió Masculina que determinarà els dos equips que aconseguiran l’accés a la fase d’ascens a Primera Nacional. El CEVOL Torredembarra, el CV Monjos Pansalud Energy, el CV l’Ametlla del Vallès A i el FC Barcelona B són els quatre equips que tenen opcions d’ascendir a la categoria de bronze del voleibol espanyol.

El pavelló Sant Jordi de Torredembarra serà la seu de la fase final de Primera Divisió Catalana, on es disputaran els tres partits de la jornada. La primera semifinal, entre el CV Monjos Pansalud Energy i els locals del CEVOL Torredembarra es jugarà a les 11 del matí. La segona semifinal, entre els de l’Ametlla del Vallès i el FC Barcelona B, es jugarà a partir de les 12:45 hores. La gran final es disputarà a les 18 hores, i tot i que els dos equips buscaran ser els campions de la fase, tots dos estaran classificats per l’ascens.

El CEVOL Torredembarra lidera actualment la classificació de Primera Divisió Catalana amb 20 punts seguit del CV l’Ametlla del Vallès A amb 16. El FC Barcelona ocupa la quarta posició i el CV Monjos Pansalud Energy la sisena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top