Fase Final cadet femenina de Segona Divisió a Salou

Aquest cap de setmana es disputa a Salou la Fase Final del Campionat de Catalunya de Voleibol de 2a Divisió cadet femenina d’on sortirà el campió de Catalunya. Hi ha un total de 6 equips que hi participen sorgits de les tres primeres posicions dels dos grups d’ascens de la categoria. Els ascensos i els descensos ja es van donar a conèixer els equips que per classificació conjunta amb la lliga juvenils els van aconseguir.

El pavelló de Ponent de Salou serà l’escenari on es desenvoluparà la Fase Final de segona divisió cadet. Hi participaran, segons classificació del grup A d’ascens el CV Mataró, el CVB Barça Grana i el CVB Barça Blau. En primera posició del grup B d’ascens trobem a l’equip local, el CV Salou, DSV Cv Sant Cugat Negre i el CV Esplugues B.

Dissabte, 27 de maig al matí, es disputaran els quarts de final i per la tarda tindran lloc les semifinals. Serà diumenge, 28 de maig, quan es procedirà al tercer i quart lloc a les 10:30 h. i a la gran final que es disputarà a les 12:30 h.

Ascensos i descensos juvenil/cadet

A banda de conèixer el Campió de Catalunya a la Fase Final, ja es coneixen els equips que per classificació juvenil/cadet han obtingut l’ascens i també els que baixaran a tercera. Han obtingut l’ascens a primera divisió juvenil femenina el CV Mataró i el CV Sant Pere i Sant Pau, del grup A. Mentre que del grup B ho han fet el CV Salou i el CV Arenys.

Pel que fa als descensos, està confirmat que els equips juvenils i cadets del CE Claver, Vòlei Sant Martí, Vòlei Sant Celoni i Club Esportiu Eduvòlei Ametlla, jugaran la propera temporada a tercera divisió juvenil/cadet femenina.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top