Èxit de participació en la convocatòria masculina de l’Operació Alçada. L´11 de juny, les noies

El passat dissabte van tenir lloc al Centre de Tecnificació Multiesportiva de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat les proves físiques i antropomètriques per tal poder obtenir una beca esportiva a temps complet per entrenar, competit i estudiar.

La convocatòria va ser tot un èxit de participació amb més de vint participants, tots ells amb unes bones qualitats i de perfil molt interessant per la pràctica del nostre esport, com així va deixar palès el responsable del programa masculí GET Blume Voleibol, Alberto Toribio, qui juntament amb el també tècnic del programa, Albert Iricibar, van realitzar les proves a tots els presents al llarg del matí.

Les proves femenines tindran lloc el proper dissabte 11 de junt, a les mateixes instal·lacions i condicions de presentació a les proves. Els interessats/des es poden adreçar a la seu central de la Federació o contactar amb l’Àrea Tècnica de la mateixa per qualsevol informació addicional a través del correu electrònic mfuente@fcvolei.cat així com emplenar i enviar a aquest mateix correu el següent formulari d’inscripció

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top