Exhaurides places nivell bàsic entrenador. Encara obert el termini d´inscripció al Nivel Avançat!

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza simultàniament els cursos de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat, per a finals del mes de novembre i desembre a Esplugues de Llobregat, a les instal.lacions multiesportives del Consell Català de l’Esport.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar ambdós cursos obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I) i de Nivell Avançat (antic Nivell-II), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

Des d’aquest divendres 28 d’octubre romandrà obert el termini per tal de realitzar la inscripció, havent-hi 30 places disponibles per cadascun dels dos cursos, que s’acceptaran en ambdós casos per rigorós ordre d’arribada.

Tota la informació en relació tant al Curs de Nivell Bàsic com el de Nivell Avançat la podreu trobar a l’apartat web corresponent

FULL D’INSCRIPCIÓ

INFO I NORMATIVA

ALTRES  CURSOS PLANIFICATS TEMPORADA 2016-17

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top