Ester Ribera i Amaranta Fernández debuten als I Jocs Europeus de Bakú

Un dels majors esdeveniments de l’any va donar inici aquest cap de setmana a la capital d’Azerbaidjan , Bakú. Els I Jocs Europeus donen el tret de sortida avui a la competició de Vòlei Platja, amb la participació de la parella catalana Ester Ribera-Amaranta Fernández.

Les catalanes han entrat avui en competició, enquadrades al Grup E del quadre final de competició. Ribera-Fernández han perdut en el debut en competició 0-2 )15-21, 9-21) davant les fineses Lahti-Lehtonen. A les 18.00 de la tarda, hora local a Azerbaidjan, les catalanes disputaran el segon partit davant les italianes Momoli-Gioria, qui han derrotat en l’altre duel del grup a les bielorusses Shalayeuskaya-Siakretava al tie-break per 15-11.

Els primers Jocs Europeus pretenen ser un esdeveniment multiesportiu internacional organitzat cada quatre anys sota la supervisió dels Comitès Olímpics Europeus. Hi participen esportistes de tots els països d’Europa pertanyents a aquests comitès. La primera edició té lloc a Bakú amb un total de 50 països participants i vint modalitats esportives diferents. Es tracta d’una versió reduïda dels Jocs Olímpics i similars a altres jocs regionals que se celebren a diferents parts del món, com els Jocs Panamericans o els Jocs Asiàtics. L’organització i regulació d’aquests Jocs està sota la responsabilitat dels Comitès Olímpics Europeus i la supervisió del Comitè Olímpic Internacional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top