Espanya sub 17, amb 3 jugadores catalanes, sisena al WEVZA disputat a Holanda

La selecció espanyola sub 17, amb tres jugadores catalanes i el tècnic de la Blume, Miguel Fuente, com a segon entrenador, han participat al WEVZA U17 que s’ha celebrat a Holanda del 15 al 18 d’agost. Una competició, en la que el combinat espanyol ha finalitzat sisè, però que ha vist debutar en competició internacional sis noves jugadores, entre elles la catalana Carla Jiménez, jugadora del GET Blume.

A la fase de grups el conjunt dirigit per Jorge Barrero va iniciar la competició amb victòria sobre Portugal per 3-0, tot i que després no va poder sumar nous triomfs davant França i Bèlgica amb qui va perdre per 3-0. En la lluita per la cinquena plaça l’equip espanyol es va tornar a trobar amb el conjunt portuguès, però el mal joc de les de Barrero, sobretot en recepció, va impedir acabar el torneig amb victòria.

Ariadna Priante, del DSV CV Sant Cugat, Itziar López, del CECELL Lleida, i Carla Jiménez, de la Blume, són les tres jugadores catalanes que han participat en aquesta competició europea amb la selecció espanyola sots 17. Priante i López han participat en diferents concentracions i campionats amb les seleccions espanyoles de menors, però aquesta era la primera vegada que Carla Jiménez entrava en la convocatòria i ha estat una de les sis noves jugadores que ha debutat amb la selecció espanyola en aquesta competició.

Miguel Fuente, tècnic responsable de la branca femenina del programa ARC, entrenador de l’equip de la Blume i de les seleccions catalanes de menors de pista, ha format part de l’equip sots 17 desenvolupant tasques de segon entrenador.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top