‘És una experiència que haig d’aprofitar al màxim’, Dídac Salas

El Dídac Salas té 16 anys i és un jugador del Balàfia Volei Lleida que participa a les concentracions per formar part de la Selecció Catalana cadet masculina que participarà al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Només fa 2 anys que en Dídac juga a voleibol de manera federada pel que vol aprofitar al màxim aquesta experiència ‘perquè si no ho faig ara ja no podré tornar a venir’.

Participar per primera vegada en aquesta convocatòria ‘fa respecte’ assegura en Dídac, que també diu que està passant molts nervis. Però creu que ‘que et convoquin als entrenaments de la selecció vol dir que estàs fent les coses bé i que confien en tu per un esdeveniment tant important com és un Campionat d’Espanya’. A més, per ell que és de Lleida, no és fàcil combinar tots els entrenaments amb els estudis ‘que no s’han de deixar mai de banda’, però està intentant ‘donar el màxim de mi mateix per mirar de tirar-ho tot endavant i treure’n el màxim profit’.

En Dídac creu que podria formar part de la selecció i aportar ‘seny i ànims en els moments clau’. A més, en el seu equip a Lleida juga de receptor i també fa funcions de central, pel que és un jugador polivalent. Pel que fa a Selecció Cadet Masculina creu que és un equip ‘molt complet i amb molt de nivell, pel que tenim opcions de fer coses boniques aquest any’. De moment, segueix el consell de l’entrenador, Alberto Toribio, i ‘cada dia penso una mica en el campionat i intento informar-me’n’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top