Eric Estalella i Héctor García assoleixen una gran cinquena plaça a l’estatal sub’19 de Tenerife

Gran participació del combinat masculí que va representar Catalunya al Campionat d’Espanya Sub’19 de Vòlei Platja celebrat fins dissabte a la Platja de Los Cristianos d’Arona, en Tenerife. Eric Estalella i Héctor García, dirigits pel seleccionador català masculí Sergi Bosch, van tornar de les illes amb una valuosa cinquena posició final.

El duo català va perdre el partit clau per la disputa de les medalles, en perdre als Quarts de Final davant una selecció d’Aragó a la qual si havia superat en la primera fase de grups.

Estalella-García van completar una excel·lent primera fase, assolint la primera plaça en batre a Balears, la pròpia Aragó i el País Basc, classificant-se de facto per a la disputa dels Quarts de Final, on en un partit força igualat van acabar perdent la possibilitat davant els aragonesos de disputar les semifinals del campionat.

La parella catalana va refer-se de la derrota a quarts de final i va acomiadar-se dissabte amb una victòria contra Andalusia que li donava una gran cinquena plaça final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top