Temporada excepcional de designacions per a Quim Ventura

World Tour 4 estrelles, circuit Madison, Campionat d’Europa i la gran final del Campionat d’Espanya de vòlei platja. Aquestes són algunes de les designacions més destacades de les que ha gaudit l’àrbitre català, Quim Ventura, al llarg de l’estiu i que serveixen per seguir destacant el seu camí imparable en l’elit de l’arbitratge mundial i que es sumen a la llarga trajectòria de Ventura com a col·legiat internacional de vòlei platja.

Des del mes de maig l’hem pogut veure a les principals proves de vòlei platja que s’han disputat a Europa i estant present a partits de gran rellevància al llarg dels diferents campionats. El seu periple estiuenc va començar al mes de maig a una prova 4 estrelles de la World Tour (FIVB) que es va disputar a Sochi i va continuar al mes de juny estant present al Madrid Internacional Open, prova puntuable del circuit Madison Beach Volley Tour 2021 (RFEVB), on va gaudir de formar part de la final masculina. El mes de juliol va tenir un calendari similar, formant part de l’elenc arbitral de la prova de 4 estrelles de la World Tour disputada a Gstaad i participant, entre d’altres partits, a la semifinal femenina; i amb una designació a la prova Laredo Internacional Open del circuit Madison Beach Volley Tour 2021, on va ser el primer àrbitre de la final masculina.

Però si alguna designació ha estat destacada al llarg de l’estiu ha estat la de l’Eurobechvolley (CEV). Ventura va formar part, de l’11 al 15 d’agost, del àrbitres designats per xiular a l’europeu que es disputava a Viena. La bona actuació del col·legiat català el va portar a ser el primer àrbitre en dos partits de màxima importància en categoria masculina com van ser els quarts de final entre Noruega i Rússia, i la semifinal entre Polònia i Països Baixos.

L’última designació de Quim Ventura ha estat a la final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja, quarta prova del circuit Madison, que s’ha disputat a Fuengirola aquest darrer cap de setmana. L’àrbitre català ha participat durant el campionat en diferents partits, però han destacat les designacions a les dues finals. A la femenina va exercir de primer àrbitre, mentre que a la masculina ho va fer com a segon. Aquest proper cap de setmana, del 9 al 12 de setembre ha estat designat per a ser jutge àrbitre Beach Volley Tour que es disputa a Murcia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt