En marxa la tercera edició del Campus ‘Inivòlei’

Ahir va arrencar a les instal·lacions del CCE d’Esplugues de Llobregat la tercera edició del Campus de Voleibol ‘Inivòlei’, segona edició del Campus de Nadal, que organitza la Federació Catalana de Voleibol.

Sota la direcció del tècnic de promoció de l’ens federatiu català, Carlos García, i de la tècnica del programa GET Blume Voleibol, Idaira Vega, una vintena de nenes i nens van iniciar ahir l’activitat que ofereix als participants altres maneres d’iniciar-se i aprendre a jugar a voleibol.

El Campus està dirigit a nens i nenes en edats compreses entre 2004 i 2009. L’activitat es desenvolupa al voltant de l’Inivòlei, mètode dissenyat des de la FCVb que consisteix en una sèrie d’adaptacions tècniques i reglamentàries respecte el voleibol tradicional que han d’ajudar als practicants a aprendre a jugar d’una manera més lúdica i motivant.

A l’hora de desenvolupar l’activitat es fan grups de nivell. La segona edició del Campus de Nadal està orientat tant a jugadors/es que ja juguen (tecnificació) com pels nous jugadors que s’inicien en el nostre esport (iniciació i aprenentatge). 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top