En marxa la segona edició de la Lliga Màsters amb deu equips participants

La Lliga Màsters ja es troba en plena competició. La segona edició d’aquest campionat que va instaurar la Federació Catalana de Voleibol la passada temporada va començar a mitjans del mes de novembre amb un total de 10 equips participants, doblant la participació de la primera edició, una primera edició en la que es va acabar imposant en Lliga Regular el CN Sabadell.

La competició Màsters es una competició ideada per a persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol, simpatitzants, etc) que vulguin compartir l’afició a aquest esport. La competició té un caire lúdic/amateur i està dirigida a uns usuaris  que no hagin practicat mai aquest esport o, com a mínim, mai a nivell federat.

L’objectiu principal d’organització d’aquesta lliga es donar suport a un col·lectiu en creixement sense prescindir dels requisits bàsics de la pràctica esportiva federada com la organització logística, els arbitratges i la mutualitat dels afiliats.

Com a objectiu secundari es proposa gaudir d’una nova eina de promoció i d’un instrument per a crear afició pel voleibol, podent participar en aquesta competició les persones adultes (pares i mares dels jugadors de voleibol, simpatitzants, etc) que vulguin compartir l’afició a aquest esport.

En les tres jornades fins a la data disputades l’Arenal Màster i el Thunder lideren la classificació amb tres victòries, un punt per sobre del Voleinova, tercer classificat amb vuit punts, en una competició lliguera amb divuit jornades que finalitzarà el primer cap de setmana de juny.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top