En joc a Andorra l’única plaça per accedir al Campionat d’Espanya juvenil

Aquest cap de setmana es disputa al pavelló Lycee Comte de Foix d’Andorra la fase final juvenil de Primera Divisió catalana on es posarà en joc l’única plaça disponible pels equips catalans de la categoria al Campionat d’Espanya. Només el guanyador d’aquesta fase a 8 aconseguirà el bitllet pel campionat espanyol que es disputarà a Soria.

La fase final que acull el CV Andorra s’iniciarà dissabte amb la disputa dels quarts de final on es trobaran, per un costat, el CV Mataró i el CEV L’Hospitalet, equips que han quedat en sisena i setena posició respectivament, i per altra banda, l’Institut Anna Gironella Mundet i el CV Barberà, que són els equips que ocupen la cinquena i la vuitena posició a la classificació, respectivament. Els guanyadors d’aquests dos partits accediran a quarts de final on esperen el CV Sant Martí, tercer classificat, i el CTI Balàfia Volei, que va quart.

A semifinals els esperen el Tarragona SPSP, segon a la lliga regular, i el Barça Voleibol, que actualment ocupa la primera posició. Serà el guanyador d’aquesta fase final qui aconsegueixi l’única plaça disponible per Catalunya al Campionat d’Espanya juvenil masculí, que es jugarà a Sòria de l’1 al 5 de maig. També existeix la possibilitat que per manca d’inscripcions al Campionat d’Espanya per part de diferents Comunitats Autònomes, Catalunya en pugui obtenir alguna més, en aquest cas seria pel campió de la lliga regular, i en cas de coincidència per classificació de la fase final.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top