Els equips femenins de Catalunya ja saben amb qui debutaran al Campionat d’Espanya

Les dues seleccions catalanes femenines ja coneixen els seus rivals de primera fase al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Dilluns al matí la RFEVB y el CSD (Consejo Superior de Deportes) es va celebrar a Madrid el sorteig dels grups de la primera fase de l’estatal de seleccions que en aquest 2016 tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a Múrcia capital.

La selecció infantil femenina que dirigiran a terres murcianes Antoni Blesa i Eros Ortiz van quedar enquadrat al Grup A del torneig, en un grup que compartiran amb l’actual campió, Illes Balears, Aragó i la selecció amfitriona de Múrcia. Les més petites de la delegació catalana estan disposades a millorar la sisena plaça assolida l’any passat a Valladolid i, per què no, a recuperar el ceptre estatal de 2011, 2012, 2013 i 2014.

L’actual campiona d’Espanya en categoria cadet, va quedar enquadrada també al Grup A de la seva competició. Les noies de Miguel Fuente i Albert Iricibar tindran com a rivals en la primera fase de grups a Canàries, Cantabria i La Rioja, en un torneig del qual defensen la corona reconquerida l’any passat a terres castellanes.

Totes dues competicions tindran un sistema de competició on tots s’enfrontaran a tots els rivals de grup, assolint l’accés a Quarts de Final del campionat els dos primers de cada grup, mentre que els tercers jugaran per la novena posició, i els últims classificats de cadascun dels quatre grups, per la tretzena plaça de cada torneig.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top