Els àrbitres catalans ja coneixen les seves designacions internacionals de platja

Els dos àrbitres catalans de Vòlei Platja amb els que hi compta actualment el nostre voleibol a nivell internacional ja han rebut les seves designacions de cara a aquesta temporada de 2014 per part de la Federació Internacional de Voleibol (FIVB).

Mireia Carreño i Joaquim Ventura van rebre les designacions de les proves del calendari de 2014 de la FIVB, faltant encara les de la Confederació Europea de Voleibol (CEV) en els nombrosos tornejos que organitza anualment.

La internacional catalana Mireia Carreño viatjarà fins a Oporto per tal de ser una de les àrbitres del Campionat del Món en categoria Sub’19 que la federació internacional organitzarà en la ciutat portuguesa, un torneig que es durà a terme entre els dies 30 de juliol i 3 d’agost.

Pel que fa al barceloní Joaquim Ventura, ha estat designat en el Grand Slam de Stare Jablonki (19 al 24 d’Agost), un dels més importants del Circuit Mundial, i en la prova Open de Doha, la qual s’estrena al calendari del Circuit Mundial aquest 2014 i que es disputarà del 4 al 8 de novembre.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top