El Voleibol Sant Just es proclama Campió de Catalunya infantil femení

L’equip infantil femení del Voleibol Sant Just s’ha proclamat Campió de Catalunya de Primera Divisió Infantil aquest darrer cap de setmana a la fase disputada sota l’organització del CN Sabadell, al Pavelló 3. En segona posició han finalitzat les sabadellenques i en tercer el CV Esplugues. Una classificació semblant a la dels equips que van aconseguir el bitllet per participar al Campionat d’Espanya de la categoria, a la fase celebrada a finals de maig: el CN Sabadell, el Voleibol Sant Just, i el DSV CV Sant Cugat.

A part dels tres equips que van pujar al podi, en aquesta fase també hi va participar el Barça CVB, que va caure a semifinals davant l’equip local per 3-0. Tot i l’ajustat del marcador, el CN Sabadell va saber dominar el partit. Més complicat ho va tenir el Voleibol Sant Just per classificar-se per la gran final. Va haver de lluitar fins al cinquè set per endur-se el partit davant les espluguines. Ja a la final les de Sant Just van saber dominar el partit davant el CN Sabadell i guanyar el títol que les acredita com a Campiones de Catalunya. La lluita per la tercera plaça també va ser aferrissada, i es va decidir en el cinquè parcial a favor de les d’Esplugues.

La fase es va celebrar al Pavelló 3 de les instal·lacions del CN Sabadell, que també va acollir la fase final de la categoria juvenil, a part d’altres fases finals d’accés al Campionat d’Espanya que havia acollit anteriorment. A l’entrega de premis hi va assistir el president de la secció de Voleibol del CN Sabadell, Oscar Llagostera.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top