El Voleibol Sant Just campió de Catalunya aleví femení

L’equip aleví femení del Voleibol Sant Just s’ha proclamat campió de Catalunya després de guanyar la fase final de la categoria disputada l’últim cap de setmana de maig a les instal·lacions del CN Sabadell. D’aquesta manera, les del Baix Llobregat, han aconseguit la segona plaça disponible per participar al Campionat d’Espanya.

Les noies del Voleibol Sant Just es coronaven com a campiones de la fase final després de guanyar per 2-0 a l’equip local del CN Sabadell segon classificat de la competició, en un partit molt ajustat i molt disputada. En tercera posició va finalitzar el CEV L’Hospitalet que va guanyar a l’AE Carles Vallbona Granollers per 2-0 més igualada encara que la final. Els sets van acabar amb una diferencia màxima de dos punts i el segon set va ser necessari allargar-lo fins al punt 31 per trobar el vencedor de la final de consolació. També van participar en aquesta fase el CVB Barça i el Vòlei Vilassar.

El CV Esplugues serà l’equip que acompanyarà a les del Voleibol Sant Just al Campionat d’Espanya que es disputarà del 22 al 24 de juny al pavelló Pisuerga de Valladolid. Les d’Esplugues van aconseguir la seva plaça després de proclamar-se campiones de la lliga aleví mixta.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top