El Vòlei Vilanova lidera el manifest ‘Vilanova Capital de l’Esport’

El Club Voleibol Vilanova lidera, amb quatre clubs més de la capital del Garraf, la signatura del manifest “Vilanova Capital de l’Esport” que reclama més equipaments i més planificació de l’Esport a la ciutat. La campanya també ha engegat una campanya de recollida de signatures per sumar recolzaments.

Els quatre clubs que han tirat endavant aquesta iniciativa són el Club Handbol Vilanova, el CB Samà, el CNB Vilanova i el Vòlei Vilanova. L’objectiu d’aquest manifest és unir forces entre totes les entitats esportives per garantir ‘un futur millor per a l’esport vilanoví’, tal i com explica el manifest. Pel que esperen que més entitats vilanovines i de la comarca es sumin al manifest.

Les demandes més destacades són el reclam d’un compromís transversal de totes les vessants polítiques’ i que aquetes ‘reconeguin que Vilanova i la Geltrú té una mancança greu d’equipaments esportius’. Per aquest motiu es demana ‘una planificació esportiva independent de la polític’ que vindria donat per un Pla de l’Esport, un Pla d’Equipaments Públics i un Pla Urbanístic. Només d’aquesta manera s’aconseguirà que ‘no desaparegui cap entitat més per falta d’espais, horaris o manca de finançament’.

Com a exemple de la manca d’instal·lacions esportives a la ciutat de Vilanova trobem el cas del Vòlei Vilanova que ha necessitat llogar i acondicionar una nau industrial on poder acollir a tots els seus socis i jugadors per poder entrenar.

El manifest es va signar la passada setmana en un acte, celebrat al pavelló Isaac Gálvez, amb la presència de les quatre entitats esportives i alguns polítics de la ciutat que es va acostar a la presentació de la campanya, que ve acompanyada d’un vídeo i d’una recollida de signatures, per sumar recolzament, al portal change.org

VIDEO 

RECOLLIDA SIGNATURES

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top