El Vòlei Sant Esteve presenta els seus equips per a la temporada 2014/15

Ahir diumenge va tenir lloc la presentació dels equips del Vòlei Sant Esteve per aquesta temporada 2014/15. Davant del nombrós públic que es va aplegar al Pavelló Municipal, van anar desfilant tots equips que aquest any defensaran la samarreta sesrovirenca. 

El club compta amb dos equips en competició escolar (benjamí i aleví), formats cadascun d’ells per més de 20 noies. En competició federada el Vòlei Sant Esteve disputarà una nova temporada amb els seus primers equips la Primera Divisió, als quals cal afegir la segona tira juvenil-cadet-infantil creada aquesta temporada, i que disputarà el Campionat de Catalunya de Segona Divisió, i l’equip de veterans del club. També es van presentar les noves incorporacions en el cos tècnic que segueix apostant per formar jugadores de la casa.

A l’acte van assistir la regidora d’esports Roser Brosed i l’alcalde Enric Carbonell, que van voler donar suport al club, d’una jornada que va arrencar amb el triomf de l’equip infantil ‘A’ de Primera Divisió, en un emocionant partit contra el CV Esplugues resolt al tie-break, i que va finalitzar amb el colofó d’una nova victòria local, aquesta vegada de l’equip sènior de Primera Divisió davant el Ferrolan Vòlei Rubí, en la que es la primera victòria del Vòlei Sant Esteve aquesta temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top