El vòlei platja present al 8è Forum Olímpic

Des d‘aquest matí es celebra a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch el 8è Fòrum Olímpic que debat sobre ‘l’impacte dels Esports i les disciplines emergents en un món global’. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, participarà aquesta tarda a l’acte realitzant una conferencia sobre ‘els nous esdeveniments esportius, els World Beach Games i els esports de platja’.

El Fòrum Olímpic és una activitat organitzada des de la Fundació Barcelona Olímpica pensada com a lloc de trobada i debat a l’entorn d’un tema vinculat amb l’àmbit de la gestió i la pràctica esportiva. En aquesta tretzena edició, el Fòrum Olímpic abordarà els temes dels esports emergents i del seu impacte sobre la celebració de grans esdeveniments, la modificació d’esports i disciplines o la concepció de què podem considerar un esport.

L’objectiu d’aquesta activitat, dirigida als professionals de l’educació física, gestors d’entitats esportives, clubs i federacions, és conèixer quina és la posició del Comitè Olímpic Internacional respecte els canvis en les disciplines esportives, així com, aportar elements i estratègies que s’estan utilitzant per adaptar els esports i les noves disciplines a nous entorns.

Així, Maribel Zamora, parlarà de com una federació esportiva s’adapta als nous esports emergents i els fan més accessibles a la gran massa de practicants posant el vòlei platja com exemple. A més, ho farà amb el marc de fons dels World Beach Games que s’estan celebrant a Doha en aquests moments, i on hi ha la disciplina esportiva de vòlei platja 4×4.

L’acte, que s’ha iniciat aquest matí amb la conferència inaugural a càrrec del director d’Esports del Comitè Olímpic Internacional, Kit McConnell, sobre els ‘reptes olímpics de futur, la renovació del programa esportiu’, comptarà amb diverses conferències, presentacions i taules rodones que giraran entorn, sobretot, de les noves disciplines esportives. Les jornades finalitzaran demà, dimecres, al migdia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top