El Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 en detall

L’acord signat entre la Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Creativialab ha permès posar en marxa l’edició 2016 del  Vichy Catalan Volei Tour. El tret de sortida es donarà a la platja de la Mar Bella, a Barcelona, el 7 i 8 de maig, i seguirà en aquestes dates i poblacions de Catalunya:

Qui hi pot participar?

El Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 comptarà amb la Categoria Federada i amb jugadors amateurs. Al torneig s’hi poden inscriure tots els amants del vòlei platja, estiguin o no federats.

Com es desenvoluparà el torneig?

Dissabtes al matí es disputaran els partits de fase prèvia del Campionat de Catalunya, i al mateix temps tindran lloc els encontres dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els vencedors dels amateurs es trobaran davant les xarxes dissabte per la tarda, en la categoria “Vichy 2”. I també per la tarda continuaran els encontres tant del Campionat de Catalunya, com els partits entre amateurs.

Pel que fa als diumenges, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició podran disputar el “Vichy Mixte”, que en ocasions adquirirà format de competició 4×4.

Aquest gràfic resumeix l’estructura del torneig:

Punts

Com a torneig homologat, el Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 puntua pel rànking del Campionat d’Espanya de vòlei platja, que es disputarà a Fuengirola (Màlaga).

Ajudes

La FCVb ofereix ajudes tant per als desplaçaments com per als jugadors que accedeixin a les semifinals i finals de diumenge. La informació detallada es pot consultar a la normativa.

Altres informacions importants

* S’està treballant per intentar que la dotació en premis pugui augmentar fins als 10.000 Euros.

* La fase prèvia serà de fins a 24 parelles, augmentant així les possibilitats de nous jugadors i jugadores d’entrar al torneig!

* Les quatre pistes centrals estaran formades per pals fixos de la millor qualitat, cadires d’àrbitres i altres elements per gaudir del torneig al màxim! Per a la categoria amateur s’instal·laran fins a 16 pistes portàtils de gran qualitat. Les finals es jugaran en pistes centrals i amb la mediació d’àrbitres federats.

* Vichy Catalan, name sponsor del torneig, muntarà una zona de descans per als jugadors. A més, en algunes seus del torneig hi instal·larà una àrea de promoció del vòlei platja (amb una carpa i tres pistes), on s’oferirà degustació del producte.

* Com a competició oficial de la FCVb, el Vichy Catalan Volei Tour comptarà amb àrbitres oficials.

* Per a tots els participants hi haurà esmorzar, beguda isotònica, aigua i fruita!

Premis

El circuit està dotat amb premis econòmics en el Campionat de Catalunya, premis en material i aportacions de col·laboradors per la categoria Vichy 2 (consultar normativa), i regals i trofeus en la categoria amateur.

Preus i Inscripcions

Ben aviat estarà disponible la informació, al web i a les xarxes socials de la Federació Catalana de Voleibol!

Per a més detalls, contactar amb Quim Ventura (volei-platja@fcvolei.cat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top