El títol de Campió de Catalunya de vòlei platja en joc al Vichy Catalan Volei Tour de Cambrils

El Vichy Catalan Volei Tour ja coneix les 8 parelles que demà seguiran lluitant per aconseguir el títol de Campió de Catalunya de Vòlei Platja 2020. Dissabte matí s’ha disputat la fase prèvia de la competició i per la jornada de diumenge només quedarà resoldre les semifinals i les grans finals. L’objectiu de les parelles és arribar a la final i batre a les parelles favorites, per haver guanyat totes les proves, els germans Monfort en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina.

Les quatre parelles femenines que han assolit el passi a diumenge són les imbatudes Kadri Puri i Erika Kliokmanaite que disputaran la primera semifinal de la jornada amb Elena Biosca i Irene Agulló a les 10 del matí. D’altra banda, la segona semifinal la disputaran Julia Bonet i Becky Fernández, que han estat segones a la majoria de les proves disputades, que jugaran estar de nou a la final en el partit que disputaran contra Carla Martínez i Nuria Bouza, a partir de les 11 del matí.

En categoria masculina, els germans Monfort segueixen sent el rival a batre ja que també han aconseguit la classificació per a semifinals. Un partit que disputaran a partir de les 12 del migdia amb Conrad Rovira i Ferran Serra que han estat l’última parella en classificar-se a la jornada de dissabte, després d’imposar-se a Carlos Mora i Javi Naya. D’altra banda, també s’ha classificat l’última parella que va aconseguir posar a Javi i Vicente Monfort contra les cordes, la els joves Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, que demà jugaran la semifinal, a les 13 hores amb la parella formada per Zdravko Kamenov i Blagovest Petrov, que han eliminat en un partit molt intens que ha arribat al set de desempat a Dídac Jiménez i Héctor García.

Una jornada de diumenge carregada d’emoció que decidirà a partir de les 17 hores els nous campions de Catalunya de Vòlei Platja que actualment ostenten Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, en categoria femenina, i Dani Moreno i Conrad Rovira, en la masculina. Les finals es podran seguir en directe per la web del canal Esport3 de Televisió de Catalunya o bé en diferit el dilluns a partir de les 18 hores.

RESULTATS FINAL FEMENINA

RESULTATS FINAL MASCULINA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top