El Masnou acull la tercera prova del Vichy Catalan Volei Tour

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja arriba a la seva tercera prova, que es disputarà el primer cap de setmana del mes de juny, i ho farà a El Masnou, concretament a les instal·lacions del Club Nàutic que repeteix com a seu del circuit estival de vòlei platja català. Com totes les proves del Campionat de Catalunya, els partits començaran dissabte i s’allargaran fins diumenge a la tarda quan es coneixeran els nous campions.

La prova del Masnou és una excel·lent parada del circuit per aquells amants del voleibol que vulguin venir per primera vegada al circuit, i ho poden fer gràcies a la llicència de dia que s’ha creat específicament per als jugadors que no han jugat mai una prova del Vichy Catalan Volei Tour o bé no poden inscriure’s a totes les parades del campionat. Aquesta serà la primera parada a la costa del Maresme del circuit, ja que també hi ha la seu de Mataró a principis de juliol, i és la primera de les tres proves del mes de juny juntament amb Lloret i Cambrils.

El Vichy Catalan Volei Tour està pensat per a tots els amants del vòlei platja, ja que a banda del circuit per a jugadors d’alt nivell, també existeix la competició Vichy Plus i la competició Mixta. El Vichy Plus és la categoria de plata del circuit que disputen totes les parelles que dissabte no es classifiquen pel campionat professional. Té la seva pròpia entrega de premis i és de caràcter totalment amateur. Mateix nivell , amateur, és el que trobem a la prova mixta que es realitza els diumenge en paral·lel al Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour.

Les finals del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour estan establertes per diumenge a les 18 hores la femenina, i a les 19 hores la masculina, seguides de l’entrega de premis corresponent. Aquestes, a més, es podran seguir per la web i pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top