El DSV CV Sant Cugat fa els deures i avança als setzens de la CEV Challenge Cup

El DSV CV Sant Cugat torna a citar-se amb la història. El conjunt català, que participa per primer cop en la seva història en competició europea, no vol abandonar el somni que està vivint i va avançar ahir als setzens de final de la CEV Challenge Cup després de superar per 3-1 (18-25/25-11/25-15 i 25-21) al Geneve Volley suís.

Valldoreix, amb una entrada de tres centenars d’aficionats, va començar l’encontre veient com les noies de Leo Passerine cometien algunes imprecisions que feien que l’equip visitant s’avancés en el marcador en el primer parcial. Tot això, però, va ser un miratge. El conjunt local, amb un gran servei i una més que sòlida defensa, va revifar en el segon set, deixant a les seves rivals a només onze punts per posar la igualada en el marcador.

El tercer set va seguir la mateixa tònica que el segon, amb el DSV CV Sant Cugat agafant una bona renda des de l’inici del parcial, i fent valer la seva superioritat a la xarxa, amb una Aina Berbel estel·lar, recolzant-se també amb Ana Cecilia Aparecida Lopez (13 punts) i Viviane Braun (11 punts). En el quart set, tot i l’intent de remuntada de l’equip visitant, el DSV CV Sant Cugat va mantenir-se ferm per tal de tancar l’encontre i poder avançar així als setzens de final de la CEV Challenge Cup.

Ara, a la propera ronda de la competició europea, el conjunt català tindrà un rival d’alçada, el Reale Mutua Fenera Chieri ’76, ex equip del responsable femení de GET Blume, Arthur Cohen, i actual vencedor de la competició. Les santcugatenques comptaran amb el factor pista a favor, ja que l’encontre d’anada tindrà lloc a Torí (Itàlia) el pròxim 13 de novembre, mentre que la tornada, celebrada a Valldoreix, encara està per confirmar.