El DSV CV Sant Cugat estrena l’any a Valldoreix amb un triomf d’infart

L’únic conjunt català a la Lliga Iberdrola, el DSV CV Sant Cugat, s’estrenava aquest 2024 a Valldoreix davant un sempre complicat CV Kiele Socuéllamos. En un partit frenètic a la par que igualat, només el desempat va poder dictar sentència i definir un guanyador i un derrotat. La fortuna i temprança en els moments més delicats de l’encontre varen fer que, per la mínima, l’equip local s’endugués la victòria per 3-2, estrenant així el caseller de victòries aquest 2024, just abans de partir cap a la Copa de la Reina.

El partit va començar amb un intercanvi de cops constant, destacant els atacs d’Amelia Portero i Ane Cengotitabengoa, qui no deixaven d’infligir cops a la defensa santcugatenca. Amb tot, l’equip visitant va adjudicar-se el primer set per 21-25, obligant les locals a reaccionar per sumar. El segon set va començar molt semblant al primer, amb Kiele per davant però el DSV CV Sant Cugat remant per igualar el marcador a la part final del set. Les noies de Rafa Ruiz van saber resoldre millor en la part ofensiva, enduent-se així el segon parcial per 25-22. El tercer set va ser calcat al primer, amb les visitants marcant el ritme del parcial, si bé les centrals del CV Kiele Socuéllamos van ser les que van decantar el marcador pel seu equip posant el 20-25 en el marcador. Quan tot semblava decantat pels visitants, les santcugatenques van reaccionar i, amb Maria Brun i Camila Maldonado marcant diferències, van endur-se el quart per 25-20, forçant així el desempat.

En un cinquè i definitiu set d’infart, cada pilota es lluitava com si fos l’última per part dels dos equips, que volien tornar a casa amb els dos punts. A través d’una gran defensa de la lliure “Gomi”, juntament amb un notable joc coral de les de Rafa Ruiz, el DSV CV Sant Cugat va tancar el partit per la mínima (16-14), establint-se així a la tercera posició de la classificació.

Aquest és l’últim encontre de lliga regular que es disputa fins al primer cap de setmana de febrer, ja que aquest divendres comença a Dos Hermanas (Sevilla) la Copa de la Reina de voleibol. El DSV CV Sant Cugat serà l’encarregat d’obrir la competició davant l’OCISA Haro Rioja Vóley per fer-se un forat a les semifinals de dissabte.