El DSV CV Sant Cugat és a només un triomf del ‘play-off’

El DSV CV Sant Cugat té a tocar un dels objectius de la temporada a la Lliga Iberdrola. Després dels grans resultats durant el que portem de campanya, l’equip de Rafa Ruiz podria assegurar aquest cap de setmana la seva classificació pels ‘play-offs’ finals de forma matemàtica si supera per 3-0 o 3-1 al Feel Alcobendas.

Un triomf que permeti sumar tres punts a les catalanes, independentment del resultat que obtingui l’actual sisè classificat, CV Kiele Socuéllamos, amb 29 punts, permetria que el DSV CV Sant Cugat, a set punts de distància, s’asseguri de forma matemàtica la seva presència a la part final de la competició, ja que només quedarien sis punts per disputar-se fins a la fi de la lliga regular.

De la mateixa forma que ha passat aquest curs a la Copa de la Reina, el DSV CV Sant Cugat voldria superar la ronda dels quarts de final, una fase que se li ha complicat en els últims anys. Precisament, la temporada anterior, el conjunt del Vallès Occidental va caure eliminat en aquesta mateixa ronda a mans del Cajasol Voley Dos Hermanas, cedint per 3-1 i 0-3 en els partits d’anada i tornada de l’eliminatòria.

Foto: Lluís Padilla per a DSV CV Sant Cugat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt