El DSV CV Sant Cugat amb opcions a la Copa de la Reina

Una carambola de resultats podria fer que el DSV CV Sant Cugat aconsegueixi la sisena plaça per la Copa de la Reina. Una classificació que podria ser històrica per l’equip de Rafa Ruiz que ara mateix ocupa la vuitena posició a la Lliga Iberdrola Femenina. A part de la victòria que necessiten les santcugatenques caldria esperar el resultat del Cajasol Juvasa Voley.

El DSV CV Sant Cugat no té fàcil, però tampoc impossible, la classificació per la propera edició de la Copa de la Reina. Ara mateix ocupen la vuitena posició a la classificació i només les sis primeres classificades de la Superlliga femenina obtindran el bitllet per aquesta competició. Per a que sigui possible, és necessari que l’equip de Sant Cugat guanyi el seu partit per 0-3 a casa del Feel Volley Alcobendas, i també que el Cajasol Juvasa Voley perdi el seu partit contra l’Haro Rioja Voley també per 0-3.

Les de Rafa Ruiz afronten un partit contra el rival directe. Les madrilenyes ocupen ara mateix la setena posició amb 14 punts, els mateixos que les de Sant Cugat, i per tant també tenen opcions de disputar la Copa de la Reina. D’altra banda, el Cajasol Juvasa Voley, amb 17 punts, jugarà com a local amb l’Haro Rioja Voley, novenes classificades amb 12 punts.

Amb resultats de 0-3, la classificació santcugatenca és directa per la diferència de punts. Altres resultats, també són possibles, però aleshores s’hauria d’anar a la diferència de sets i punts a favor i encontra. Per evitar suspicàcies, tots els partits de la jornada es disputaran en horari unificat, aquest dissabte a les set de la tarda.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top