El CVB Barça té tres jornades per a certificar la permanència a Superlliga 1 femenina

La Superlliga 1 femenina encara la seva recta final en la lliga regular abans de la disputa dels Play-offs pel títol, uns play-offs als quals ja no opta el CVB Barça, embrancat en la lluita per la permanència a la màxima categoria del voleibol estatal.

El CVB Barça, dirigit fins a final a temporada per Lluis Enric Molada i Adrián Fiorenza després de la renúncia de Xavier Perales, afronta les últimes tres jornades amb l’objectiu de certificar una temporada més la seva presència a Superlliga 1 la temporada vinent. Les catalanes tenen un important compromís aquest dissabte a terres extremenyes on afrontaran l’avant penúltima jornada enfrontant-se a Arroyo de la Luz a l’Extremadura Arroyo, cuer de la classificació amb set punts.

Sumar una victòria donariala permanència al conjunt blaugrana que ocupa a falta d’aquestes tres últimes jornades la novena posició de la taula classificatòria, per davant de VP Madrid, a qui avantatja en dos punts, i el proper rival extremeny, a qui supera en sis punts en la classificació. Tenint en compte que només hi ha una plaça de descens en joc, sumar fins i tot dos punts a Extremadura certificaria ja la permanència matemàtica de les catalanes.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top