El CVB Barça posa contra les cordes un dels favorits al títol a Superlliga-1 femenina

Partit dels grans el viscut aquest dissabte a les instal·lacions de l’Hospitalet Nord. I és que la visita del poderós Nuchar Tramek Murillo, un dels grans favorits al títol d’aquesta lliga, prometia ser una bona oportunitat de veure voleibol del bo i de marcar la realitat d’aquest CVB Barça en competició.

Les noies de Marta Gens van plantar cara i de quina forma a les experimentades jugadores de Carlos Arratia, des d’un bon principi basant el seu joc en una molt bona recepció que permetia una gran variabilitat de joc i una eficàcia molt alta en l’atac.

Novament una estel·lar Nerea Sánchez, autora de  30 punts, va liderar l’atac blaugrana, fent de nou mèrits per a ser escollida millor jugadora de la jornada. En el cinquè i definitiu set, però, les riojanes van posar-se per davant amb una bona ratxa al servei, enduent-se una soferta victòria de Barcelona i deixant a les catalanes amb la mel als llavis, i amb el mal menor de sumar un punt més en la classificació davant un gran equip.

La impressió que se’n va endur el públic, fou de que el CVB Barça no ocupa places capdavanteres a la classificació per casualitat. Ho fa perquè desplega lluita i bon joc i es creix i molt en partits com el de dissabte.

I oportunitats per seguir-ho fent en tindrà. Dissabte vinent visita l’Hospitalet Nord el G.H.Ecay Leadernet de Pamplona, equip que com el blaugrana va ascendir la temporada passada, que ocupa places de Copa dela Reina  i que ha de ser una nova pedra de toc per a les catalanes i les sesves aspiracions a la lliga. 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top