El CVB Barça es proclama campió de la Lliga Catalana de Superlliga femenina

El CVB Barça es el nou campió de la Lliga Catalana de Superlliga femenina després de derrotar dissabte en la final del torneig al CV Vall d’Hebron per 3-1 (25-23, 25-16, 22-25, 25-19). L’equip dirigit per Marta Gens substitueix així en el palmarès de la competició al club d’Horta-Guinardó, vencedor la temporada passada.

Davant una bona afluència de públic al Complex Esportiu d’Hospitalet Nord l’equip blaugrana, que actuava com a local, va poder oferir la Copa de campions al seu públic el dia en el que també es presentaven tots els equips del club.

El partit va tenir dues fases ben diferenciades. El CV Vall d’Hebron, per davant en tot el primer set, va veure com els ajustos en bloqueig de l’equip local li van portar a conquerir el primer parcial per un ajustat 25-23. Amb Mireia Carmona i Sofia Muller en pista en el segon set es va veure el millor joc per part local agafant un avantatge de 2-0 en el marcador. En el tercer set va tornar la igualtat en el joc, tancant l’equip de Mariano Singer el set al seu favor amb una efectiva Mar Arranz en la part final de parcial. De nou, el quart set va ser de domini blaugrana, amb diferències de fins a set punts. Les de Mariano Singer, però, no van baixar els braços i van poder maquillar el resultat final.

La Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, present abans del partit a l’acte de presentació d’equips del CVB Barça, va lliurar a la capitana blaugrana Lara Raspall la copa que les acredita com a campiones de la Lliga Catalana de Superlliga femenina d’aquest 2012.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top