El CVB Barça debutarà a la Challenge Cup davant el campió belga

El CVB Barça ja coneix al seu primer rival en l’estrena continental de l’equip català la propera campanya. En la seva primera aparició en competició europea, el CV Barcelona-Barça s’enfrontarà amb el campió de la lliga belga, l’ASTERIX Kieldrecht.

El sorteig de la 2015 CEV Volleyball Challenge Cup va tenir lloc dijous al matí a les instal·lacions de la seu de la Confederació Europea de Voleibol a Luxemburg. La cerimònia va estar conduïda pel president de la Comissió de Copes CEV i membre del Consell d’administració Riet Ooms.

L’eliminatòria, contra l’equip belga correspon a la 2a ronda de la competició, i començarà a la localitat de Kieldrecht, al Flandes Oriental, molt a prop de la frontera amb Holanda, entre l’11 i el 13 de novembre. Dues setmanes després es disputarà la tornada a Barcelona.

L’Asterix Kieldrecht és un reconegut i prestigiós equip europeu, té diversos títols nacionals de lliga, copa i una copa Europea.

El guanyador d’aquesta eliminatòria passarà a tercera ronda on es trobarà al desembre amb un equip que sortirà del partit de Copa CEV entre el Klagenfurt d’Alemanya i el Hämeenlinna de Finlàndia.

Les blaugrana amb Xavier Perales al capdavant, és posaran en marxa durant l’última setmana d’agost per preparar una temporada carregada de grans exigències, reptes i emocions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top