El CV Vall d’Hebron en busca de la segona Copa Princesa

El Club Voleibol Vall d’Hebron jugarà aquest cap de setmana la Copa Princesa que es disputa, per segon any consecutiu, al pavelló Germán Escales de Palma de Mallorca. Les barcelonines buscaran donar el relleu al Kiele Socuéllamos, actual campió, i reeditar el títol aconseguit l’any 2014. Els rivals de l’equip de David López són el JS Hotels Ciutat CIDE, l’Arenal Emevé i el CV Sayre Décimas.

El CV Vall d’Hebron, recent ascendit a la categoria de plata del voleibol espanyol, és el primer classificat del grup B de la Superlliga 2 femenina, tenint en compte que l’equip de la Real Federación Española de Voleibol, el CAEP Soria, no computa per aquestes activitats. Així, les de Barcelona participen com a líders de grup després d’onze victòries i una derrota. Les de la Vall d’Hebron disputaran la segona semifinal de dissabte, a les 19 hores, amb l’Arenal Emevé de Lugo, primer classificat del grup A amb, també, onze victòries i una derrota.

L’equip local, el JS Hotels CIDE obrirà la competició amb la primera semifinal que disputarà amb el CV Sayre Décimas de Las Palmas de Gran Canaria. Aquesta tindrà lloc el mateix dissabte, a partir de les 17 hores. La gran final de la competició, coneguda com el torneig del KO per l’eliminació directa, tindrà lloc diumenge, 12 de gener, a les 11 hores al mateix pavelló Germán Escales.

Fins al moment, cap equip ha aconseguit repetir triomf a la Copa Princesa, pel que hi ha tres equips amb màximes opcions per ser els primers en assolir aquesta fita. El CV Vall d’Hebron va assolir el títol la temporada 2013/2014, l’Arenal Emevé ho va fer la següent temporada, la 2013/2014, mentre el JS Hotels Ciutat CIDE va obtenir el títol la temporada 2016/2017

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top