El CV Vall d’Hebron cau a la final de la Copa Princesa

L’any del seu retorn a la Superlliga femenina 2 el CV Vall d’Hebron ha aconseguit arribar la final de la Copa Princesa que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Palma de Mallorca. El conjunt de David López va caure davant el CV Sayre Décimas canari, que debutava a la competició i inscribia per primera vegada el seu nom al palmarès de la Copa Princesa.

In extremis va aconseguir el CV Vall d’Hebron la classificació per la final del torneig del KO. A semifinals va haver de lluitar fins a l’últim punt del cinquè set davant l’Arenal EMEVÉ per poder jugar-se el títol diumenge amb el CV Sayre Décimas, que eliminava a semifinals per la màxima a les locals del JS Hotels Ciutat CIDE. Mateixa tònica van seguir les grancanàries a la final que no van donar opcions a les barcelonines i tancaven el marcador en tres sets.

El CV Vall d’Hebron tenia l’oportunitat de ser el primer equip en aconseguir el segon títol de la Copa Princesa. Un trofeu que ja van acosneguir la temporada 2012/2013 davant el Feel Volley Alcobendas. També l’Arenal EMEVÉ i JS Hotels Ciutat CIDE formen part dels històrics de la Copa Princesa, però va ser el debutant a la competició, el CV Sayre Décimas, el que suma un nom més al palmarès de la competició.

A l’entrega de trofeus hi van assistir el vicepresident de la RFEVB, Eladio Feijó, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Maria Dolors Besné, que van atorgar el trofeu de campió al CV Sayre Décimas.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top