El CV Sant Pere i Sant Pau torna a Superlliga

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau tornarà a ser equip de Superlliga la propera temporada, després de classificar-se en els play off en segona posició. Els cooperativistes han aconseguit l’ascens aquest cap de setmana, fins i tot abans de suar la samarreta en el seu partit, ja que la derrota del Boiro, màxim rival per l’ascens, davant l’UBE L’Illa Grau classificava matemàticament als de Tarragona. Una manera excel·lent de posar fi a una temporada rodona.

El Sant Pere i Sant Pau tornarà a la màxima categoria del voleibol espanyol més de 6 anys després d’haver de renunciar a la categoria per dificultats econòmiques. Ara, amb un equip molt jove i amb l’economia sanejada, el club emprendrà una nova etapa a l’elit del voleibol. Els germans Stevovski, han aconseguit amb anys de treball i esforç tornar a reunir un equip punter i amb possibilitats de tornar al més alt per mèrits propis. Amb fins a 7 jugadors sorgits de la Blume, alguns d’ells encara en etapa juvenil, i d’altres amb una llarga experiència com David Sanllehí, han format un bloc imparable que aconsegueix l’ascens a Superlliga només un any després d’abandonar la Primera Divisió Nacional.

Aquest cap de setmana s’ha tancat una etapa de la millor manera possible, aconseguint l’ascens a la Superlliga i posant a Catalunya amb dos equips a la màxima competició estatal. L’equip de Stevovski, s’unirà al FC Barcelona de David Lorente, que ha acabat la temporada en una meritòria setena posició. Els cooperativistes, han acabat segons del play off, per darrera del l’UBE L’Illa Grau, que amb la seva victòria al Nàutico Boiro, per un ajustat 3-2, certificava el seu títol i l’ascens dels vermellons.

El més important per Vlado Stevovski, entrenador de l’equip, ha estat ‘aconseguir l’ascens i fer-ho arribant a l’últim partit depenent de nosaltres mateixos’. L’entrenador macedoni assegura que d’haver necessitat una victòria a Galícia ‘ho hauríem fet, però la concentració no era la mateixa sabent que ja érem equip de Superlliga’ i això que van intentar que ‘els jugadors sortissin a pista sense saber-ho’.

Però amb la certesa de tenir la feina feta, el resultat de l’últim partit de la fase dels de Sant Pere i Sant Pau a casa de l’Intasa San Sadurniño era, segurament, el de menys. Els catalans van gaudir del partit però els de la Corunya es jugaven poder oferir una victòria al seu públic, i així ho van fer. El partit acabava 3-1 a favor dels gallecs i amb alegria per als dos conjunts que finalitzaven la temporada amb els objectius complerts. El pavelló dels gallecs ha estat clau aquesta temporada pels cooperativistes, ja que ha estat l’escenari de les dues gran victòries dels de Tarragona: la Copa Príncipe al gener i l’ascens a Superlliga aquest cap de setmana.

La propera temporada s’afronta amb ‘incertesa’ per les dificultats econòmiques que comporta competir a Superlliga, comenta Vlado Stevovski. ‘La Junta Directiva s’està movent i reunint-se amb Ajnutament i empreses per aconseguir que ens ajudin’, i conclou que ‘amb el pressupost actual seria gairebé impossible’. Pel que fa a l’equip, l’entrenador diu que ‘la idea és mantenir el bloc jove i amb projecció que tenim i amb el que és possible afrontar la Superlliga’ a més explica que si no milloren les condicions econòmiques del club ‘serà complicat fer fitxatges nous’. De moment, els cooperativistes celebraran la fita aconseguida amb els de casa, però els més joves, els juvenils de l’equip, ‘han de començar a pensar en el Campionat d’Espanya Juvenil’ puntualitza Stevovski. ‘Ara competiran amb els de la seva edat i han de posar els peus a terra i centrar-se en aquesta competició per molt que ja siguin jugadors de Superlliga’ ha sentenciat l’entrador macedoni.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top