El CV Sant Cugat, nominat als Premis Ciutat de Sant Cugat 2012

El Club Voleibol Sant Cugat opta al Premi Ciutat de Sant Cugat 2012 pel seu 25è Aniversari, pels deu anys del seu Torneig Internacional de formació, i per ser un dels clubs amb major tradició de voleibol femení i tot un referent al territori català. La comissió de propostes d’aquests premis també destaca el club vallesà com a un col·laborador a les escoles que genera una cantera a diverses escoles del municipi fins arribar a tenir 10 equips escolars que fan de base del club.

L’entitat vallesana competirà en aquests premis contra tres candidatures més: Sant Cugat per la Independència, Gegantes de Sant Cugat i SC Trade Center.

Els premis, que enguany arriben a la 8a edició, es lliuraran durant una gala, que se celebrarà al Teatre-Auditori el dilluns, 11 de març de 2013 a les 19.00 hores.

Aquells qui vulguin votar alguna persona, entitat, empresa o associació que hagi destacat durant aquest any al municipi, ho podran fer fins el 24 de febrer a les urnes situades en diversos llocs de la ciutat o via internet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top