El CN Sabadell acull la fase final de 2a divisió infantil femenina

Aquest dissabte es disputa a les instal·lacions del CN Sabadell la fase final de 2ª divisió infantil femenina on es donarà a conèixer quin és l’equip campió de Catalunya de la categoria. La competició, que disputaran els 8 millors equips de segona infantil, es celebrarà al llarg de dissabte al pavelló Les Naus.

El DSV CV Sant Cugat Negre, el CV Gavà Blanc, el CN Sabadell Blanc, el Tarragona 2018 SPSP, el CE Claver B, el DSV CV Sant Cugat Vermell, el CV Vall d’Hebron Groc i el CVB Barça Verd són els vuit equips que buscaran alçar-se amb el títol de campiones de segona divisió infantil. La jornada començarà amb els quarts de final a les 10:45 hores els primers partits i a les 12:45 els següents. Per un costat el DSV CV Sant Cugat Negre i el CV Gavà Blanc, i per l’altra el CN Sabadell Blanc i el Tarragona 2018 SP i SP, buscaran guanyar el primer partit per tenir un lloc a la semifinal. Per l’altra costat, el CE Claver B s’enfrontarà al DSV CV Sant Cugat Vermell, i el CV Vall d’Hebron Groc ho farà amb el CVB Barça Verd, per tal de disputar-se el passi a les semifinals.

Les semifinals es jugaran a les 17 hores entre els guanyadors dels partits del matí, mentre la final i la lluita per pujar al tercer calaix del podi tindran lloc a les 19 hores. L’equip guanyador de la gran final s’alçarà amb el títol de campiones de Catalunya. La fase final d’ascens, on no participaven els equips filials, es va disputar la setmana passada, també a Sabadell, i el CN Sabadell Blanc en va resultar el vencedor després de guanyar per 3-2 al Tarragona SPSP

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top