El CN Masnou, punt de partida del Circuit Català 2013 de Vòlei Platja

La prova homologada del Club Nàutic Masnou, celebrada dissabte, va ser el tret de sortida al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2013. La segona edició del torneig organitzat pel club maresmenc va veure com la parella local femenina que formen Ester Ribera i Carolina Triguero es feia amb el triomf, mentre que en el masculí ho feien Jordi Roca-Lluís Badosa.

La parella Ester Ribera i Carolina Triguero, molt en forma en aquest inici de competició i que venien de disputar la primera prova del Campionat d’Europa en el Masters de la ciutat austríaca de Baden, va fer-se amb la victòria en la final, derrotant a la doble campiona d’Espanya Sub’21, Meche Arends i Sandra Campo, medallista de bronze l’any passat en el mateix estatal. En el partit per la tercera plaça del torneig Berta Antequera i Marta Galceran van derrotar a Nerea Sánchez i Carlota Santamaría, ocupant d’aquesta manera el tercer esglaó del podi en la primera prova homologada del Circuit Català 2013.

En el quadre masculí, Jordi Roca i Lluís Badosa van derrotar en la final a la parella FULL SIZE que formen Gerard Aguilà i Francesc Plaza, mentre que Carlos Pérez i Marc Bel van ocupar el tercer calaix del podi, en derrotar en la lluita per la tercera plaça a Alex Funes i Joan Soler.

El Circuit Català de Vòlei Platja es desplaça a Sant Vicenç de Montalt, localitat que diumenge serà escenari de la primera prova Open del Campionat de Catalunya 2013.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt